Konsultacje Księgowe

Izabela Zbiciak

Prowadzi rodzinną firmę Biuro Rachunkowe In Plus. Posiada wiedzę teoretyczną popartą długoletnią praktyką w szeroko pojętej obsłudze finansowo – księgowej. Legitymuje się cerytyfikatem MF do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych o numerze 23881/01. Wpisana jest również na listę biegłych sądowych ds. rachunkowości od 2015 roku.

Jest członkiem Stowarzyszenia Księgowych w Polsce. Biuro In Plus jest także członkiem założycielem Stowarzyszenia Współpracujących Biur Rachunkowych.

Biuro posiada obowiązkowe i rozszerzone ubezpieczenie OC. Zapewnia profesjonalną, rzetelną obsługę. Każdy przypadek traktowany jest indywidualnie w oparciu o specyfikę prowadzonej przez niego działalności – jego potrzeb i oczekiwań względem obsługi księgowej.

Stale poszerza swoją wiedzę poprzez uczestnictwo w szkoleniach jak również poprzez ciągłe studiowanie prasy fachowej. Wszelkie powierzone dane traktuje z zachowaniem pełnej poufności. Siedziba firmy znajduje się 18 km od Lublina w miejscowości Spiczyn.

Więcej informacji na stronie: http://brinplus.com.pl/