Infinite Business

Od początku działania Biura Rachunkowego Infinite Business, firma dokłada wszelkich starań, aby wspierać przedsiębiorstwa w dynamicznym rozwoju. Dzięki Infinite Business przedsiębiorca nie musi przejmować się wieloma ważnymi sprawami, a jednocześnie oszczędza czas, pomieszczenia, jak również pieniądze.

W zależności od potrzeb, może zaproponować kompleksowe usługi księgowe, kadrowo-płacowe czy profesjonalne doradztwo. W ramach działań firmy stawia się na wzajemne zaufanie oraz partnerstwo.

Realizuje to przede wszystkim poprzez indywidualne podejście do każdego przypadku oraz dostosowywanie usług do potrzeb konkretnej działalności gospodarczej – zarówno jednoosobowej, jak i spółek. Dzięki temu obsługiwane firmy mają pewność, że dostają to, czego potrzebują, a sprawy te realizowane są na najwyższym poziomie.

Specjalnością firmy są profesjonalne i kompleksowe usługi księgowe, dopasowane do indywidualnych potrzeb.

Aby zapewnić kompleksowość propozycji  firmy, oprócz księgowości proponuje także obsługę kwestii kadrowych w różnego rodzaju przedsiębiorstwach.

Opiekują się w tym zakresie zarówno niewielkimi działalnościami gospodarczymi, średnimi firmami czy spółkami z ograniczoną odpowiedzialnością. Oczywiście szczegółowy obszar usługi ustalany jest wspólnie, aby dostosować ją do potrzeb i oczekiwań danej osoby czy firmy.

Zakres tej usługi jest wyjątkowo szeroki – obejmuje między innymi wskazówki dotyczące zakładania i przekształcania działalności gospodarczych oraz spółek z ograniczoną odpowiedzialnością, dokonywania zmian w KRS, tworzenia uchwał, umów, sprawozdań oraz innych dokumentów firmowych.

Więcej informacji na stronie www.infinitebusiness.pl